Amfi Tiyatro önünde uyuşturucu pazarlıyorlardı

Çerkezköy'de uyuşturucu madde satmak isteyen üç kişi Çorlu KOM ekiplerince yapılan takiple Amfi Tiyatro önünde yakalandı. Uyuşturucu tacirleri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı

Çerkezköy 31.05.2015 17:33:00 0
Amfi Tiyatro önünde uyuşturucu pazarlıyorlardı

 

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir takip ettikleri üç kişiyi düzenlediği operasyonla Çerkezköy’de yakaladı.

 

TAKİBE ALINDILAR

 

Çerkezköy’de uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri  uyuşturucu satan üç kişiyi takibe aldı. İşçilerin yoğun olduğu bölge olan Amfi Tiyatro önünde bulunan mevkide pusu atan Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yol üzerinde şüpheli hareketlerde bulunan Soydan E., Gökmen Türkay K. ve Fırat A. gözaltına aldı. Operasyonda şahısların üzerinde yapılan aramada çok sayıda esrar, hap, sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

 

ÜÇÜ DE CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

 

Şahıslar emniyette sorgulandıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesine götürüldü. Burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür ederek hakaretlerde bulunan Soydan E., Gökmen Türkay K. ve Fırat A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi. Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10