26 yıllık cami yardım bekliyor

Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesi'nde 1989 yılından beri vatandaşların ibadet ettiği Karaağaç Merkez Cami'nde tadilat çalışması yapılıyor. Cami cemaati hayırsever vatandaşlardan ya

Kapaklı 2.06.2015 18:19:00 0
26 yıllık cami yardım bekliyor

 

Karaağaç’ta 1989 yılında yapılan, uzun yıllar Karaağaç Belde Merkez Cami ismiyle Çerkezköy Müftülüğü’ne bağlı olarak ibadete açık olan, Karaağaç beldesinin mahalle olarak Kapaklı’ya bağlanması ile birlikte Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne bağlanan Karaağaç Merkez Cami’nde tadilat çalışması yapılıyor.

TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Karaağaç’ın en eski camilerinden biri olan Karaağaç Merkez Cami’nin içinde tadilat çalışması yapıldığını belirten cami cemaati, vatandaşların daha rahat bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında tüm hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti. Karaağaç’ın en eski camilerinden olan Karaağaç Merkez Camii’nin 1989 yılında ibadete açıldığını anımsatan cami cemaati, “26 yıl önce yapılan camimiz çok eski bir yapıya sahip. Zamanın malzemeleriyle yapılmasından dolayı dayanıklılığının artması için bir süre önce tadilat çalışması başlatıldı. Çalışmaların tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın yardım ve bağışlarını bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10