Albayrak Saray'daki belediye çalışmalarını denetledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün yaptığı Çerkezköy incelemelerinin ardından Saray'a geçerek Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Saray'da devam eden çalÄ

Saray 3.06.2015 16:35:00 0
Albayrak Saray

 

YOL ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUNLAŞTIRDIK

Saray'ın Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan ve incelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Albayrak, "Yol konusunda atılımlarımız devam ediyor. Saray'da da ekiplerimiz hummalı bir çalışma yapıyorlar. Yol konusunda 2015 yılı atılım yılı olacak demiştik. Asfalt sezonunun açılmasıyla Tekirdağ'ın her ilçesinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık" dedi.

ÇUKURYURT MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Albayrak, incelemeleri esnasında Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ile de bir süre sohbet etti. Yapılan çalışmalar konusunda Kaymakam Öner ile görüş alışverişinde bulunan Albayrak, daha sonra Çukuryurt Mahallesi’ne geçti. Çukuryurt Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, kahvede oturun sorunları dinledi. Vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Albayrak, "Saray temaslarımız dönüşünde Çukuryurt Mahallemizi de ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik, istek ve beklentileri dinledik. Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bundan sonra da yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz" açıklamalarını yaptı.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10