Kubilay BSH fabrikasını gezdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, BSH Ev Aletleri'nin üretim tesislerini dolaştı. BSH yetkilileri üretim süreci hakkında bilgiler alan Kubilay, Halk Eğitimi Merkezi'nce açılan kursların önemine vur

Çerkezköy 7.06.2015 22:02:00 0
Kubilay BSH fabrikasını gezdi

BSH Ev Aletleri’nin Çerkezköy’deki üretim üssünü ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a üretim çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

FABRİKAYI GEZDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, BSH Ev Aletleri’nin Çerkezköy’deki üretim tesislerini ziyaret ederek, BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (CFO) Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. RalfFuchs’tan üretim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. BSH yöneticileri, Kaymakam Kubilay’a Ar-Ge Merkezi, bulaşık makinesi fabrikası ve A-Cool çift kapılı buzdolabı fabrikasını gezdirerek, üretim ile ilgili bilgiler verdi.

“5 BİN ÇALIŞANI VAR”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “BSH firması hem Çerkezköy hem de ülkemiz için önem arz eden bir firmadır. 5 binin üzerinde çalışanı olan, hem önemli derecede ihracat, önemli ölçüde ülkemize ve bölgemize istihdam sağlayan bir firma. Bizleri ağırladıkları için, BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (CFO) Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Ralf Fuchs'a teşekkür ediyoruz. BSH yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Umuyorum ki, BSH Çerkezköy’de büyümeye, üretim kapasitesini artırmaya, yeni istihdam olanakları yaratmaya devam edecektir. Kendilerine İlçemiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarındaki başarıların devamını diliyoruz."diye konuştu.

“NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Halk Eğitim kampanyası çerçevesinde fabrikalara ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydeden Kubilay, “ 31 Ocak 2014'de başlattığımız Halk Eğitim kampanyasında 16 bin vatandaşımıza ulaştık. Amacımız özellikle sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanı karşılamaktır. Burada Halk Eğitim bir köprü görevi görecektir. BSH yönetiminin de bu çalışmayı yakından takip ettiğini gördük ve memnun olduk" açıklamasında bulundu.

“MEMNUNİYET DUYARIZ”

En önemli konularından birisinin üretim ve istihdam olduğunu kaydeden Kubilay, “Ne kadar çok üretim ve nitelikli eleman yetişirse biz bundan memnuniyet duyarız. Bu konuda BSH ile ortak çalışmalar yapabileceğimize inanıyorum" dedi. BSH yöneticileri, Kaymakam Kubilay’a Ar-Ge Merkezi, bulaşık makinesi fabrikası ve A-Cool çift kapılı buzdolabı fabrikasını gezdirerek, üretim hakkında bilgiler verdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10