Sentetik uyuşturucudan dramatik görüntüler

Çerkezköy'de iki genç uyuşturucu komasına girdi. Sentetik uyuşturucu kullandıkları iddia edilen gençler, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çerkezköy 8.06.2015 18:29:00 0
Sentetik uyuşturucudan dramatik görüntüler

BABA İSYAN ETTİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde iki gencin uyuşturucu komasına girdiği yönünde polise yapılan ihbar bir anda hareketliliğe neden oldu. İddiaya göre plastik su şişesi ile yaptıkları düzenek vasıtasıyla aşırı miktarda sentetik uyuşturucu kullanan H.O. (30) ve F.A. (34) bir süre sonra sızıp oldukları yere yığıldı. Sentetik uyuşturucu komasına girdikleri öne sürülen gençlere ilk müdahale, mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Komaya giren gençlerin uyandırılması için sağlık ekipleri çaba gösterirken, olay yerine gelen H.O.’nun babası “Alın bunu çöplüğe atın!” demesi dikkat çekti. Daha sonra olay yerinde hızla uzaklaşan Baba, “Benim böyle bir oğlum yok” diyerek isyan etti.

ARKADAŞLARI SU SEPREREK UYANDIRMAYA ÇALIŞTI

Sağlık ekipleri F.A.’ya müdahale ederken, olay yerindeki arkadaşları da H.O.’nun yüzüne su serperek uyandırmaya çalışmaları dikkat çekti. Daha sonra olay yerine gelen H.O.’nun annesi ise “Annem, Ben senin annen değilim. Olmaz olsun öyle arkadaşlar” ifadeleri yürek burktu!

YİNE ANNE YÜREĞİ DAYANMADI

Üzüntülü anne ambulansa alınan oğlunun yanında hastaneye gitmek isteyince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sağlık ekipleri tarafından ikna edilen üzüntülü anne daha sonra ambulansın ön tarafına binip hastaneye gitti.

GENÇLER ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

Sentetik uyuşturucu komasına girdikleri söylenen H.O. ve F.A. iki ayrı ambulansla kaldırıldıkları Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İki genç burada yapılan müdahalenin ardından ise Çorlu’da bir hastaneye sevk edildi. H.O. ve F.A.’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10