Kapaklı'da iftar çadırı hazırlıkları başladı

Her yıl Ramazan Ayı dolayısıyla İftar Çadırı kuran Kapaklı Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmayarak Ramazan Ayı boyunca her gün iftar verecek. İftar Çadırı için Kapaklı'da hazırlıkla

Kapaklı 10.06.2015 19:29:00 0
Kapaklı

Geçtiğimiz yıllarda iftar çadırı kuran ve vatandaşları Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde aynı sofrada buluşturan Kapaklı Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmadı. Ramazan boyunca kurulacak iftar çadırında vatandaşlara iftar verilecek. Kapaklı Belediyesi, Belediye eski Hizmet Binası arkasındaki boş alanda kuracağı iftar çadırında her akşam vatandaşlara iftar yemeği verilecek.

500 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Daha önceki yıllarda da iftar çadırı kurduklarını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu yıl da aynı geleneği sürdüreceklerini söyledi. Kimsesizlerin, fakir fukaraların ve yolda kalanların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyen Mandalı “İlçemizde bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan da 500 kişiye sıcak yemek vereceğiz. Kurulacak İftar Çadırı’nda iftar yemeği verilmesine maddi destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın Belediyemiz Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabilirler.''dedi

BİRLİK VE BERABERLİK AYI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” dedi.

RAMAZAN AYINI KUTLADI

Başkan Mandalı, ''Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve  tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutlarım'' diye sözlerini tamamladı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10