Kapaklı Belediyesi park yapımını sürdürüyor

Kapaklı Belediyesinin ilçenin muhtelif noktalarında hayata geçirdiği park yapım çalışmaları İsmet Paşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesinde devam ediyor. Yapım çalışmaları aralıksız devam eden İs

Kapaklı 12.06.2015 18:58:00 0
Kapaklı Belediyesi park yapımını sürdürüyor

YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,''İsmet paşa Mahallemizdeki ve Atatürk Mahallemizdeki parklarımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Parklarımızı yakında halkımızın hizmetine açacağız. Kapaklımız için Hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda diğer büyük park projelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde sosyal alanları daha da arttıracağız. Bu parklarımızla birlikte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için vazgeçilmez alanlar ortaya çıkacak. '' dedi.

ŞEHİR PARKLARI İNSANLARIN İMDADINA KOŞAR

Şehir parklarının, insanların nefes almalarını sağlayan yerler olduğuna söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Şehir parkları, ilçe merkezinde olmasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. İnsanlarımız burada sosyalleşme imkanı bulur. Ailesi ile birlikte huzurlu vakit geçirir" dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİ

Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünün altını çizen İrfan Mandalı, parkın dış çevre duvarlarında demir korkuluk yapım çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Park içindeki mevcut yolların belirlendiğini ve aydınlatma direklerinin yerlerine ölçümler yapılarak kazıkların çakıldığını dile getiren Başkan Mandalı,"Bulunan iki adet havuza da Denizli'den getirilen traverten taşı ile kaplama çalışmaları yapılıyor. Amfi tiyatronun sahnesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. Bisiklet ve yürüyüş yollarının yapımına başlandı. Amacımız en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlamak ve halkımızın hizmetine sunmaktır."diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10