Kapaklı- Saray yolunda yine kaza!

Yıllardır bir türlü tamamlanamayan Kapaklı-Saray yolu gün geçmiyor ki bir kaza olmasın. Önceki gece takla atarak karşı şeride geçen araç 4 kişinin yaralanmasına neden olurken, önüne başka bir ara

Kapaklı 12.06.2015 19:01:00 0
Kapaklı- Saray yolunda yine kaza!

Yapım halindeki Kapaklı-Saray yolunda seyir halindeki bir minibüsün takla atması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

TAKLA ATARAK KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Önceki akşam 22.30 sıralarında Kapaklı-Saray Yolu Özden Petrol önünde meydana gelen kazada, iddiaya göre Saray-Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Murat Sevimli yönetimindeki 34 GD 0335 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje girdi ardından takla atmaya başladı. Taklalar atan minibüs, karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada karşı yönden herhangi bir aracın gelmemesi ise olası bir facianın önüne geçti.

4 KİŞİ YARALANDI

Takla atan araçta, sürücü Murat Sevimli (34) ile Nuriye Diren (35), Aliye Gülseren (33) ve Baran Seçkin (6) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

YOLA TEPKİ VAR

Kazanın ardından bölgedeki vatandaşlar, Kapaklı-Saray yolunun uzun zamandan beri bitirilememesi nedeniyle çok sayıda kazanın meydana geldiğini dile getirdi. Yolun bir türlü tamamlanmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Bu bir değil, iki değil, üç değil. Burada daha çok kaza olur. Yol çok dengesiz. Araçlar bir sağa bir sola kayıyor. Bu yol ne zaman yapılacak? İnsanların ölmesini beklemesinler. Şu anda bu yolun üstünde ince malzemeler var. Bu haldeyken sürücülerin direksiyon hakimiyetini sağlaması çok zor. Bir an evvel bu yolun yapımını tamamlamalılar.”dediler.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10