CHP'den istifa etti CHP'li Belediye'de işe başladı

CHP'li Metin Dönmez, Çerkezköy Belediyesi'nde sözleşmeli sağlık personeli olarak işbaşı yaptı. Dönmez, geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanlığı'nı da yaptığı CHPâ

Çerkezköy 15.06.2015 19:09:00 0
CHP

Çerkezköy siyasetinin renkli isimlerinden CHP’li (Cumhuriyet Halk Partisi) Metin Dönmez geçtiğimiz günlerde Belediye’yi eleştiren söylemlerinin ardından CHP’den istifa ettiğini kamuoyuna duyurması ile birlikte CHP’de soğuk duş etkisi yaratan istifanın ardından önceki gün Çerkezköy Belediyesi’nde sözleşmeli sağlık personeli olarak göreve başladı.

SİYASETTE UMDUĞUNU BULAMADI

2008 yılında 27 yıllık sağlık memurluğu görevinden istifa ederek siyaset kulvarına giren, sırasıyla CHP’de ilçe başkanlığı, Belediye Başkan adaylığı, milletvekili aday adaylığını da deneyen Metin Dönmez, siyasette umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz günlerde partisine istifa dilekçesi vererek siyasi kariyerini noktalayan Dönmez, mesleki kariyerini CHP’li belediyede sağlık memuru olarak perçinlemeye çalışıyor.

BELEDİYE’DE SAĞLIK PERSONELİ OLDU

Dönmez’in dönem dönem çıkışları, olayları ve halkla olan samimi diyalogları siyaset arenasında eşine ender rastlanır görüntüler vermişti. 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi de milletvekili aday adayı olup, partilileriyle birlikte siyasi çalışmalar yürüten Dönmez, aday olamayınca seçime sayılı günler kalarak hem ilçe örgütünü hem de belediyeyi yerden yere vurarak istifa etmişti. Dönmez’in, bu çıkışının ardından dün Çerkezköy Belediyesinde sağlık işleri memuru olarak göreve başlaması en azından önümüzdeki dört yıl için siyasi arenadan çekildiği yönünde yorumlara neden olurken, 7 yıllık siyasi çalışmalarına da ara vermiş oldu.

YENİ SAĞLIK İŞLERİ BİRİMİ’NDE GÖREV YAPACAK

Bu arada Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri’nde sözleşmeli personel olarak işe başlayan Metin Dönmez, kısa bir süre önce Belediye’nin başlattığı Sağlık İşleri Müdürlüğü yeni binasının tamamlanmasını bekliyor. Çerkezköy Belediyesi’nin Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Osman Paşa Camii yanında başlattığı yeni Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binasının bu ay sonunda tamamlanması bekleniyor.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10