Kaymakam Gürbüz'den sosyal ziyaretler

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, sosyal aktiviteleri ile de dikkat çekiyor. Kaymakam Gürbüz, geçtiğimiz gün Kapaklı Ülkü Ocakları'nı ziyaret ederken, dün de grev yapan Eaton işçilerini ziyar

Kapaklı 18.06.2015 18:39:00 0
Kaymakam Gürbüz

ÜLKÜ OCAKLARI’NA GİTDİ

Geçtiğimiz gün Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Kaymakam Gürbüz,  yaptığı ziyarette gençlerle bir araya geldi.

Ziyarette yaptığı konuşmada gençlerin geleceğin teminatı olduğuna vurgu yapan Kaymakam Gürbüz, “Birlik ve beraberlik içinde olun. Kitap okuyarak kendinizi geliştirin, çünkü sizler ülkemizin yarın ki sahipleri ve değerleri olacaksınız. Ülkü Ocakları gençlerin eğitim görevini üslenen büyük ve önemli bir kurumdur. Sizlerde bu değere sahip çıkacak kişilersiniz. Hepinizin hedefi var. Doktor, mühendis, öğretmen olmak gibi sizler yarın ki Türkiye’nin sahiplerisiniz.”dedi.

KARAKALEM ÇALIŞMASI HEDİYE ETTİ

Gençlerin sorduğu sorulara cevap veren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz daha sonrasında “Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Bundan sonrada ziyaretinize geleceğim. Herhangi bir ihtiyacınızda bir büyüğünüz olarak danışabilir, yardım isteye bilirsiniz.’’ diyerek konuşmasına son verdi. Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Ocak Başkanı Korhan Ogan Ocak neferlerinden Genç bir Bozkurt’un yapmış olduğu kara kalem çalışmasını Mehmet Ali Gürbüz’e hediye olarak takdim etti.

EATON İŞÇİLERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, dün de Eaton fabrikasında Petrol-İş Sendikası’nda hafta başında greve çıkan işçileri ziyaret etti. Gürbüz işçilerle fotoğraflarını sosyal medya adreslerinden, “Eaton'da (Polimer Kauçuk) Petrol-İş Sendikası grev kararı aldı.Bugün grev yapan işçileri ziyaret ettim.”diye verdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10