Yemişçi İl Başkanlığı'nı mı düşünüyor?

AK Parti'de yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen Özlem Yemişçi'nin Tekirdağ İl Başkanlığı için kulis çalışmalarına başladığı öne sürüldü.

Çorlu 19.06.2015 17:47:00 0
Yemişçi İl Başkanlığı

İL BAŞKANLIĞI İÇİN KULİS YAPIYOR?

Milletvekilliği sona eren Ak Parti Tekirdağ 24. Dönem Milletvekili Özlem Yemişçi’nin son zamanlarda düzenlenen etkinliklerde sürekli boy gösterdiği belirtildi. Çorlu'da sürekli etkinliklere katılan AK Parti Eski Milletvekili Özlem Yemişçi'nin AK Parti Tekirdağ İl Başkanı olmak için kulis çalışması yaptığı ileri sürüldü. Eski milletvekili Ahmet Kambur gibi il başkanlığı koltuğuna oturmayı planlayan Yemişçi'nin Ankara ve Tekirdağ'da çeşitli görüşmelerde bulunduğu kaydediliyor.

PARTİ İÇERİSİNDE GÖRÜŞMELER YAPIYOR

İlk kadın il başkanı olmak için harekete geçen Özlem Yemiçi'nin, parti içerisinde bazı kişilerle görüşmeler yaptığı, Tekirdağ merkezinde kendisine destek sağladığı öne sürülüyor. Bu arada üç dönem kuralı nedeniyle Milletvekilliği sona eren T. Ziyaeddin Akbulut’un ise tepkisi merak ediliyor. Akbulut’un da önümüzdeki dönem yerel seçimlerde Büyküşehir Belediye Başkan adaylığı düşündüğü öne sürülüyor.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10