PTT'de heyecanlı gece!

Dün sabaha karşı 05.00 sularında PTT Çerkezköy Şubesi'nde alarm düştü. Harekete geçen polis, olay yerinde açık pencere ve yanan ışıklar buldu. Bunun üzerine yaklaşık iki saat arama yapan pol

Çerkezköy 21.06.2015 16:09:00 0
PTT

Dün Çerkezköy PTT Şube Müdürlüğü’nde polis alarma geçti. Sabaha karşı 05.00 sıralarında Alarm Merkezi tarafından 155 polis imdat hattına bildirilen ihbarda, PTT’nin alarmı düştüğü bildirildi. Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Çerkezköy PTT Şubesi’ne giden polis ekipleri binanın arkada tarafında bir camın açık, ışıkların da yanar vaziyette olduğunu gördü.

 

POLİS İKİ SAAT PTT ÖNÜNDE NÖBET TUTTU

 

Bir taraftan bina çevresinde de ve metruk bölümlerde şüpheli arayan polis diğer taraftan da PTT yetkililerine ulaşmaya çalıştı. Polis ekipleri önce aradığı şüpheliyi ardından da 2 saate yakın bir aramaya rağmen PTT yetkililerini bulamadı. Yaklaşık iki saat boyunca PTT’nin açık camı önünde nöbet tutan polis ekipleri sonunda, arkadaşlarının yardımıyla PTT güvenlik ekiplerine ulaştı.

 

KEDİDİR KEDİ!

 

Olay yerine gelen güvenlik görevlisi ile PTT şubesini kontrol eden polis ekipleri çatı ve ışıkları açık bırakılan PTT Merkez binasında içeride herhangi birini bulamadı. Polisin 2 saat de ulaşabildiği tek PTT yetkilisi ise güvenlik görevlisi olması dikkat çekti. Polisle birlikte bina içerisini kontrol eden güvenlik görevlisi sabaha karşı öten alarmı kediye açık unutulan camı ise hafta sonu PTT de mesaiye kalan bayan elamanlara bağladı.

Olay sonrası polis ve PTT güvenlik görevlisi tutanak tutarak, heyecanlı geceyi noktaladı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10