Minikler hünerlerini sergiledi

Hafta sonunda 2014-2015 Eğitim Öğretim Sezonu'nu tamamlayan Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü'nün minikleri sergiledikleri hünerleri ile velilerine muhteşem final yaşattı

Kapaklı 22.06.2015 17:24:00 0
Minikler hünerlerini sergiledi

Kapaklı Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, 2014-2015 eğitim-öğretim dönemini, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen muhteşem bir yılsonu etkinliği ile tamamladı.

YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nün Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde pazar günü gerçekleştirdiği yıl sonu etkinlikleri, veli ve davetlilerden büyük ilgi gördü. Program minik öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı serginin açılışı ile başladı. Öğrencilerin birbirinden güzel resim ve el işi çalışmalarını bu sergide velilerin beğenisine sundu. Serginin gezilmesinden sonra minik öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu gösterileri başladı.

DANSLARIYLA VELİLERİNİ DUYGULANDIRDILAR

Programda daha sonra Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Tırtıllar sınıfının oryantal gösterisi sahnelendi. Sincaplar sınıfının ‘Türkan’ adlı şarkı eşliğinde yaptıkları dans gösterisinin ardından, program sırasıyla Arılar sınıfının ‘Muhteşem Yüz Yıl’ adlı gösterisi; Tırtıllar sınıfının ‘Arkadaşım Eşşek’ adlı gösterisi ve Kelebekler sınıfının ‘Nosa Nosa’ adlı dans gösterisi ile devam etti. Miniklerin dansları velilerin duygulu bakışları arasında beğeni ile izlendi.

MİNİK ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Yıl sonu programının devamında “Sincaplar sınıfı-Gusul Vava”, “Tırtıllar sınıfı-Abone”, “Arılar sınıfı-Üsküdar”, “Kelebekler sınıfı-Kelebek Rondu”, “Sincaplar sınıfı-Böyle Gelmiş Böyle Gider”, “Arılar sınıfı-Koro” ve “Kelebekler sınıfı-Hadi O Zaman” gösterileri sahnelendi. Program, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

DOLU DOLU BİR YIL GEÇİRDİK

Programın sonunda konuşan Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü işletmecisi Aynur Tuğran, “2014-2015 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Yaklaşık 60 çocuğumuzla dolu dolu bir yıl geçirdik. Çok güzel çalışmalar yaparak, çok verimli bir dönemi geride bıraktık. Bugün bizlere hazırladıkları gösterilerle unutulmaz bir gün yaşatan çocuklarımızın hepsine bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diliyorum. Her bir çocuğumuza mutluluklar diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10