Telefoncu dükkanı şüphelileri serbest kaldı

Kapaklı'da bir telefoncu dükkanına giren 2 şüpheli, çaldıkları 30 bin TL'lik malzeme ile birlikte kayıplara karışmıştı. Polis, olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına aldı. Ancak yakalanan

Kapaklı 24.06.2015 16:07:00 0
Telefoncu dükkanı şüphelileri serbest kaldı

30 BİN TL DEĞERİNDE MALZEME ÇALINDI

Olay 20 Haziran Cumartesi günü saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İstanbul’dan kiraladıkları araçla Kapaklı’ya gelen 2 şüpheli, gece geç saatlerde Atatürk Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir telefoncu dükkanına geldi. Ellerindeki levye ve tornavida yardımıyla dükkanın kapısını açan şüpheliler, içeride bulunan yaklaşık 30 bin TL değerindeki malzemeyi alarak kayıplara karıştı.

ARAÇ KİRALADIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili geniş araştırma başlatan Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek önce hırsızlık olayına karışan aracın plakasını, daha sonra da aracın bulunduğu yeri tespit etti. Aracın İstanbul’da olduğunu belirleyen Kapaklı polisi, daha sonra İstanbul’a giderek olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ö.Y. ve K.K. aracı kendilerinin kiraladıklarını fakat hırsızlık olayıyla ilgilerinin olmadığını iddia etti.

SERBEST KALDILAR

İstanbul’dan Kapaklı’ya getirilen Ö.Y. ve K.K., polis tarafından alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Ö.Y. ve K.K. savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10