Çorlu Ticaret Odası Aşevi'nde İftar Yemeği Verdi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Çorlu Belediyesi Aşevi'nde iftar yemeği verdi. Çorlu Belediyesi Aşevi'nde her gün Çorlu Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, çeşitli kurum ve hayırsever vatandaşların katk?

Çorlu 26.06.2015 16:48:00 0
Çorlu Ticaret Odası Aşevi

 Ramazan ayının 7’nci gününde binden fazla vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verildi. Gerçekleştirilen iftar yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Serkan Gürzsoy,  ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, ÇTSO Meclis Başkanı Metin Akgün, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcileri, mahalle muhtarları, ÇTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile belediye personeli de hazır bulundu.

SÜLÜN DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İftar yemeğinde katılımcılara hitaben konuşma yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclisi adına iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. On bir ayı sultanı olan Ramazan ayına tekrar gelmiş bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Enis Sülün, bundan sonraki Ramazanlarda da beraber olma temennilerinde bulundu.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar yemeği okunan yemek duaları ile son buldu.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10