Kızılay'dan Ramazan yardımı!

Kızılay Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi dağıtmaya başladı. Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, hayırsever vatandaÅ?

Çerkezköy 28.06.2015 16:04:00 0
Kızılay

Türk Kızılay’ı Çerkezköy Şubesi Ramazan aylarında yaptığı yardım kolisi dağıtımına başladı. Kızılay, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi Çerkezköylülere yardım kolisi dağıtıyor. Yardım kolilerinin dağıtımına geçtiğimiz hafta Perşembe günü başlandı.

YARDIM KOLİSİ DAĞITIMI BAŞLANDI

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ramazan yardımlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kızılay Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak her yıl KİPA ile birlikte düzenlediğimiz erzak yardım kampanyası bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlarımızın Kızılay şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu konuda Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”ifadelerine yer verdi.

MUHTARLARDA YARDIMCI OLUYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Aşut, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek erzak paketlerini bu kişilere teslim ediyoruz. Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak yardımdan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasının sağlanmasına gayret gösteriyoruz.” Dedi.

4 FARKLI BAĞIŞ SEÇENEĞİ VAR!

Türk Kızılayı olarak dört farklı bağış seçeneği sunduklarını da belirten Şube Başkanı Aşut, “Ramazan ayı sevgi ve paylaşma ayı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız hali vakti iyi olanlardan sevgi, şefkat ve yardım bekliyor. Türk Kızılayı tarafından özenle hazırlanan dört farklı bağış seçeneği kapsamında hayırsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere erzak paketi Kızılay şubemize getirebilir. Bizler de bunları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu şekilde yardım elini onlara uzatabilirler.” açıklamasında bulundu.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

Kızılay’a destek veren ve yardım edenlere de teşekkür eden Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, “Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizin Kızılayımız’a verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katıyor” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10