Asbaş güven tazeledi

Geçtiğimiz hafta çoğunluğu sağlanamayan 1.Amatör Ligin yeni ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor'un olağanüstü kongresinde çoğunluk aranmadan kulüp binasında genel kurul gerçekleştirildi. Pazar

29.06.2015 16:59:00 0
Asbaş güven tazeledi

DİVAN OLUŞTURULDU

Kongrede açılış konuşması gerçekleştiren Başkan Kazım Asbaş “ Bugüne kadar kulübümüze destekte ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kulübümüzün daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi. Asbaş’ın konuşmasının ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Mehmet Durmuş, katip üyeliklerine ise Sezai Şenol ve Sabri Asbaş getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kongre başladı.

“ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ”

Faaliyet raporunun okunmasının ardından Asbaş konuşma gerçekleştirdi. Doğan “ Çerkezköy Doğanspor’un yeniden canlandırılması ve eski görkemli günlerine dönmesi için bir grup arkadaşımızla bir araya gelmiştik. Sonra bu grup kısa zamana da artarak çoğaldı ve oluşumu sağladık. Efsane takımımız Doğanspor’un yeniden hayata geçirilmesinde bizlere destek olan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Benden başka aday olacak arkadaşımız varsa hemen çıksın yönetimini hazırlasın. Amacımız salon sporlarında da kulübümüzün yer almasını istiyoruz. İnşallah 1,Amatör Ligde başarılı oluruz ve üst lige çıkarız” dedi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Kazım Asbaş’ın konuşmasının ardından gündem de yer alan yönetimin 15 kişiye çıkarılması görüşüldü. Gündem maddesi ile ilgili olumlu ve olumsuz görüşler bildirilirken, ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gelir gider hesapları görüşülerek karara bağlandıktan sonra tahmini bütçe görüşüldü. Tahmini bütçe 50 bin Tl olarak belirlendiklerini belirten Başkan Kazım Asbaş, “Eğer bu tahmini bütçemiz ne kadar gerçekleşir bilemiyoruz. Eğer yetmez ise bu konuda bir gelen kurul yaparak meblağı yükseltebiliriz” diye konuştu. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

80 KİŞİ KATILDI

Gündemin son maddesinde seçime gidildi. Seçime tek aday mevcut başkan Kazım Asbaş girdi. 155 kayıtlı üyenin 80’ kongreye katılırken, bu üyelerinin tamamının oyunu alan Kazım Asbaş tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Aydın Darcan Aykut Akar, Aktaş Güler, Erdal Aras,

Erhan Kaşarcı, Ercan Çorbacı, Gültekin Çoban, İsmail Aran, Mehmet Hızlı, Mehmet Toz, Murat Akay, Nevzat Kumru, Sabri Asbaş, Süleyman Ak seçilirken, denetleme kuruluna ise Orçun Yaman, Ender Esen, Gülşah Albay seçildi.

Haber/Cem BÜLBÜL  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10