Kışın soba yazın mangal satıyoruz!

Uğur Mumcu Caddesi'nde faaliyet gösteren Kadir Sobaları'nın sahibi Tayfun Kabaklar yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte piknik sezonu açılırken, mangal ve semavere olan rağbetin de arttığını kaydetti. Kabak

Çerkezköy 29.06.2015 17:05:00 0
Kışın soba yazın mangal satıyoruz!

SOBACILAR OLARAK YAZIN MANGAL SATIYORUZ

Sobacılar olarak kışın soba, soba borusu ve aksesuarlarının satışını yaptıklarını ancak yaz sezonunda soba satışı olmaması nedeniyle imalathaneleri  mangal yapımı için kullanmaya başladıklarını anlatan Tabaklar, “Çeşitli mangal üretimi yaparak yaz boyunca piknikçilere bunların satışını yapıyoruz. Ayrıca mangal yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında piknikçiler bütçelerine göre mangal çeşitlerini tercih ediyor. Çok kaliteli ve daha uzun ömürlü olanların fiyatı biraz yüksek! Bunları alanlar azınlıkta. Genellikle çoğu vatandaş ucuz olanı tercih ediyor. Orta fiyatlarda olan mangalları da tercih edenler var. Genel de baktığımızda yaz sezonunda mangal ihtiyacı olanlar mangala rağbet ediyor. Semaverlerimiz de mangallar gibi rağbet gören ürünlerimizden bir tanesidir.”ifadelerini kullandı.

MANGAL FİYATLARI 10 TL’DEN BAŞLIYOR

Fiyatların değiştiğini belirten Kabaklar, her ailenin bütçesine göre mangal bulunduğunu söyledi. Kabaklar,  10TL’dan 100.00TL’ye kadar kalitesine ve ebadına göre mangal çeşitlerinin bulunduğunu belirtti. Kabaklar ayrıca mangal ateşini harlamak içinde kürek, mangal kömürü ve tel ızgara sattıklarını ifade etti. Sobacı Kabaklar, “Kadir Sobaları olarak  yıllardır  soba  çeşitleri ve aksesuarları ile birlikte mangal çeşitleri ve aksesuarlarını kendi üretimimiz olarak satışını yapmaktayız. Bu arada tüm üretimlerimiz garantilidir. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.”diye konuştu.

Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10