Kıvanç ve Burak Çerkezköylüler'i büyüledi

Geçen yıl bir tv programında yayımlanan yarışmanın birincisi olan illüzyonist ikili Çerkezköy'de vatandaşları gösterileriyle büyüledi

Çerkezköy 29.06.2015 17:07:00 0
Kıvanç ve Burak Çerkezköylüler

Çerkezköy Belediyesi ‘Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında Kapalı Otopark Alanı üzerinde illüzyon gösterisi düzenledi. Yoğun ilginin olduğu ‘Yeteneksizsiniz Türkiye’ yarışmasının 2014 şampiyonları İllüzyonist Kıvanç ve Burak ikilisi yaptıkları birbirinden ilginç şovlarla izleyenleri adeta büyülendi.

YETENEKSİZSİNİZ’İN BİRİNCİSİ İLLİZYONİSTLER ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofraları kuran ve birçok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Çerkezköy Belediyesi önemli bir gösteriyi de Çerkezköylüler ile buluşturdu. 2014 yılında Star TV’de yayımlanan ve yapmış oldukları şovlarla birincilik elde eden ‘Yeteneksizsiniz Türkiye’ isimli yarışmasının birincileri illüzyonist Kıvanç ve Burak’ı ağırladı. Saat 21:30’da Kapalı Otopark Alanı üzerinde sergilenen illüzyon gösterisine Çerkezköylü vatandaşların ilgisi yoğundu. Yapılan şovlar ve gösterileri vatandaşlar büyük bir dikkatle ve şaşkınlıkla izlerken çocuklar da heyecanlı dakikalar yaşadı.

KIVANÇ VE BURAK ŞOVLARI İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

İllüzyonist Kıvanç ve Burak yapmış oldukları ilginç numaralarla izleyenlerin beğenisini toplarken, zaman zamanda izleyicilerden sergiledikleri şova dahil olmalarını istedi. Sergiledikleri birçok şovun en ilgi çekenleri ise metal para çıkarma, kutudan banknot çıkarma ve sehpa uçurma oldu. Sahneye bir gönüllü davet eden ikili kollarından ve ellerinden yüzlerce demir para çıkartırken, yine gönüllü bir vatandaşın da dahil olması ile üzerinde kırmızı bir örtü olan sehpayı havada uçurdu. Yine seyircilerin birinden alınan kol saatini gösterinin başında izleyenlerin birine emanet edilen kutudan çıkarırken, vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. En son olarak cam bir kutu içinde binlerce banknotu bir anda gözler önüne çıkartan ikili yine şaşırttı. İllüzyon gösterileri ile herkesi şaşkına çeviren ikili zaman zaman da yapmış oldukları esprilerle izleyenleri kahkahaya boğdu. Gösterilerin sonunda Çerkezköylü vatandaşlarımız Kıvanç ve Burak İkilisini ayakta alkışlarken, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapan Çerkezköy Belediyesi’ne de teşekkür etti. 

ETKİNLİKLER RAMAZAN AYI BOYUNCA SÜRECEK 

Gösteri sonunda sahneye gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Ramazan etkinliklerinin devam edeceğini hatırlatarak, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve güzellik demek olduğunu vurguladı. Ramazan ayı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’nin her mahallede iftar sofrası kurduğunu ve çeşitli etkinlikler yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, illüzyon gösterisini sahneleyen Kıvanç ve Burak ikilisi ile gösteriyi izlemeye gelen Çerkezköy halkına teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra günün anısına Kıvanç ve Burak ikilisine çiçek takdim etti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10