Albayrak Çerkezköy'de incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftasonu mesaisi kapsamında Çerkezköy'e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Çerkezköy 29.06.2015 17:09:00 0
Albayrak Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak hafta sonunda Çerkezköy’e geldi. Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, belediye çalışmalarını tek tek dolaştı.

 KÖPRÜ VE MENFEZ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde taşkın ve sel felaketlerine karşı yapılmakta olan köprü ve menfez çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, yetkililerden çalışmaların son durumu ve gidişat hakkında bilgi aldı.

GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Albayrak daha sonra Çerkezköy Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret ederek tesiste bazı incelemelerde bulundu ve yetkililerden  son durumu ve işleyiş hakkında bilgi aldı.

PINARCA'DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Albayrak daha sonra Çerkezköy’den ayrılarak, Kapaklı’ya bağlı Pınarca Mahallesi’ne gitti. Albayrak, burada mahalle sakinleri ile sohbet ederek, istek ve beklentileri dinledi, Pınarca-Sefaalan Yolu yapım çalışmaları ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

EN UÇ MAHALLE SEFAALAN'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Albayrak, Pınarca'dan sonra Tekirdağ’ın en uç mahallesi olan Sefaalan Mahallesi'ni de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, yol çalışmaları konusunda mahalle sakinlerini bilgilendirdi, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği mesajını verdi. Başkan Albayrak ayrıca Sefaalan'da Kiraz üreticilerini de ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10