Kaymakam Kubilay fabrika ziyaretine çıktı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gıda sektöründe faaliyet gösteren fabrikalara inceleme ziyaretleri yaptı. Gıda Tarım ve Hayvancılık yetkilileri ile ziyaretlerini yapan Kubilay, Çerkezköy'ün üreti

Çerkezköy 29.06.2015 17:11:00 0
Kaymakam Kubilay fabrika ziyaretine çıktı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Umeks Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, Sareks Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. ve Senapa-Stampa Ambalaj San. Tic. A.Ş. fabrikalarına birer ziyaret gerçekleştirdi

İLK ZİYARET UMEKS GIDA’YA

Ziyaretlerine Umeks Gıda ile başlayan Kaymakam Metin Kubilay, burada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Uzm. Vet. Hekim Abdulkadir Geylani Okatan, Umeks Gıda Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Umur ve Üretim Müdürü Çetin Yapıcıer tarafından karşılandı. Daha önce tekstil fabrikası olup 2012 yılından itibaren ekmek fabrikası olarak faaliyetlerini sürdüren işletmede Kaymakam Metin Kubilay işletme hakkında bilgi alarak imalatı yerinde inceledi ve ardından Sareks Ambalaj Fabrikası’na geçti.

FABRİKALARI GEZDİ

Sareks Ambalaj fabrikasında İnsan Kaynakları Müdürü Oktay Tekeç ve Fabrika Teknik Müdürü Hakan Ayla tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay,  burada fabrika hakkında kısa  bilgiler alarak üretim alanlarını ve yönetim ofislerini gezdi. Ziyaretlerine son olarak Senapa- Stampa Ambalaj San. Tic. A.ş. fabrikası ile devam eden Kaymakam Metin Kubilay, Fabrika Müdürü Metin Uymaz tarafından karşılandı. Fabrika hakkında bilgi alarak üretimi yerinde inceleyen Kaymakam Kubilay, tüm çalışanlara başarılar diledi.

ARA ELAMAN İÇİN HALK EĞİTİMİ KAMPANYASI

Fabrika ziyaretlerinde Çerkezköy’ün Türkiye’nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Kaymakam Metin Kubilay, üretim ve istihdamın artırılması için tüm sanayi kuruluşlarına destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kaymakam Metin Kubilay, özellikle sanayi tesislerinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması hususu ile ilgili yürüttükleri Halk Eğitim Kampanyası’nın önemine dikkat çekti. Ayrıca tüm fabrikaların talepleri doğrultusunda personele yönelik verim ve motivasyonun artırılması, kaynaşmanın temin edilmesi amaçlarıyla sosyal, kültürel, sportif kurslar düzenleyebileceklerini hatırlattı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10