Kübra Kepenek'e destek için Fransa'ya gidiyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 3-5 Temmuz 2015 tarihlerinde Fransa'nın Schiltigheim şehrinde düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda Milli Takımımızı temsil edecek ola

Çerkezköy 30.06.2015 16:06:00 0
Kübra Kepenek

“KÜBRAYI FRANSA’DA İZLEYECEĞİM”

Çerkezköy Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel’in önceki gün kendisine gerçekleştirdiği ziyareti esnasında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kübra Milli Takıma seçildiğinde Bilal Güzel hocamız buraya gelip konuşmuştuk. Kendisi ile görüştüğümüzde Fransa’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na beraber gideriz demiştik.  Şampiyona öncesi Antrenör Bilal Güzel’in pasaportu yetişmedi. Perşembe gününden itibaren iki günlük yıllık izne çıkıyorum. Eşim ile birlikte Fransa’ya giderek Kübra’nın müsabakalarını izleyeceğim” dedi.

“DÜNYA ŞAMPİYONASINA BERABER GİDECEĞİZ”

Antrenörü Bilal Güzel’in Türkiye şampiyonu Kübra Kepenek’in üzerinde büyük bir emeği olduğunu kaydeden Akay “ Gönül isterdi ki onu bu günlere getiren Antrenörü Bilal hocamız ile birlikte gidelim ama olmadı. İnşallah kendisi ile birlikte Dünya Şampiyonası’na beraber gideceğiz” diye konuştu.

“BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Akay “ Türkiye şampiyonu sporcumuz Kübra Kepenek çok üstün bir spor potansiyeline sahiptir. Kübra’nın davranış ve hareketlerinden bu sporu çok ciddiye aldığını hissediyorum. Kübra Kepenek Türk sporu adına çok büyük bir kazanç olacaktır. Kübra’nın bu sporu severek yaptığını görüyoruz. Kendisinde inanılmaz bir potansiyel var. Ben onun her turnuvada başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10