İstasyon'da iki sofra kuruldu

Çerkezköy Belediyesinin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği mahalle iftarlarının dördüncüsü İstasyon Mahallesinde düzenlendi. İstasyon Mahallesi'nde iki farklı noktada iftar sofrası kurulurken, mahalle

Çerkezköy 30.06.2015 16:08:00 0
İstasyon

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar ve Fatih Mahalleleri’nin ardından son olarak İstasyon Mahallesi’nde devam etti. İstasyon Mahallesi’nde iki ayrı noktada iftar sofrası kuruldu. İstasyon Mahallesi’nde bulunan İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii yanında düzenlenen sokak iftarlarına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır ile vatandaşlar katıldı.

İKİ AYRI NOKTADA İFTAR VERİLDİ

İstasyon Mahallesi’nde iki ayrı noktada düzenlenen iftarda vatandaşlara yemeklerini ikram eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkamız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini Kızılpınar Mahallemizde, üçüncüsünü ise dün Fatih Mahallemizde düzenlemiştik. Bu akşam da İstasyon Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza İstasyon Mahallesi sakinlerimizin katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti.” dedi. 

BUGÜN FEVZİ PAŞA’DA

İftara katılan İstasyon Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Çarşamba akşamı ise Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarlarını açacaklarını belirterek, “1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipasa Ortaokulu bahçesinde düzenleyeceğimiz iftar sofralarımıza tüm Çerkezköy halkı davetlidir” dedi.

BUNDAN SONRA YAPILACAK MAHALLE İFTARLARI

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10