Büyükşehir'den meclis üyelerine otopark kıyağı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Tek-Park sistemi ücretli otopark uygulaması son günlerde Çerkezköy gündemini meşgul ederken, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden ilginç bir ?

Çerkezköy 30.06.2015 16:14:00 0
Büyükşehir

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tekirdağ’daki trafik yoğunluğunun nedenlerinden biri olan park sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla kurulan ve sermayesi tamamen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan TEKPARK A.Ş’nin Çerkezköy’deki sıkıntıları gün geçtikçe artıyor.

ÜCRET ALINMAYACAK

Geçtiğimiz hafta Atatürk Caddesi’nde başlayan Tek-Park ücretli otopark uygulamasının yankıları devam ederken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin gelen bir öneri ile aldığı karar ise büyük tepki çekeceğe benziyor. Öneride Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin cadde üzerine araçlarını park ettiği zaman kendilerinden ücret alınmayacağı kararına ise esnaf ve vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

“ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM”

Konuyla ilgili önceki gün basın mensuplarına bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Büyükşehir Belediye Meclis grubunda, isminin bilmediğim Ak Partili bir meclis üyesi tarafından bu konu hakkında önerge geldi. Sunulan önerge tartışıldıktan sonra meclis tarafından kabul edildi. Kapalı otopark ile belirlenen caddeler de uygulama meclis üyelerine ücretsiz olacak. Bu durum gerçekten çok rahatsız edici bir durumdur. Bu uygulamanın başladığı ya da UKOME’den geçtiği yönünde şu an için hiç bir şey bilmiyorum. Bu duruma bizlerde itiraz edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10