Spor Salonunda tadilat çalışmaları başlıyor

İstasyon Mahallesi'nde 2004 yılından beri atıl durumda bekletilen ve çürümeye terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda tadilat çalışmaları başlıyor

1.07.2015 22:07:00 0
Spor Salonunda tadilat çalışmaları başlıyor

TESTLER YAPILDI

11 yıldır atıl durumda bekleyen ve kaderine terk edilen Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nun Çerkezköy’e kazandırmak için göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını ve ilk etapta depreme dayanıklık testi yaptırdıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Testlerden olumlu sonuçlar alınca ihale dosyasını hazırladık ve ihalemizi yaptık. Kapalı Spor Salonu’ndaki tadilat ve onarım çalışmaları birkaç gün içerisinde başlayacak” dedi.

TENİS KORTU DA OLACAK

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan ihaleyi kazanan firma 11 yıldır atıl durumda bırakılan Kapalı Spor Salonu’nun baştan aşağı tadilatını (Parkeler değişecek, boya ve badanası yapılacak, tribünler monte edilecek, soyunma odaları, duş,wc’ler yapılacak vs. gibi işleri) yaparken Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak.

EKİM AYINDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu ve çevresinde yapılacak yeni spor sahalarının Ekim ayı sonunda tamamlanarak Çerkezköylü gençlerin hizmetine sunulmasının hedeflendiğini kaydeden Akay “ Kasım ayından itibaren yeni Kapalı Spor Salonumuz ve yanına yapacağımız futbol, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu Çerkezköy halkının, gençlerimizin, çocuklarımızın kullanımına açılacak. Şimdiden Çerkezköyümüze hayırlı olsun” dedi.

Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10