Futbolcu kızlarımız Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar aldılar

Çerkezköy 1923 Gençlikspor Balıkesir'de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda ve Sakarya'da düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına ilk kez katıldı. Yeni oluÅ?

Çerkezköy 2.07.2015 16:39:00 0
Futbolcu kızlarımız Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar aldılar

GRUPTA ALTI TAKIM YER ALDI

13-18 Haziran tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasına katılan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımı grubunda Bozüyükspor Genç Kızlar Futbol Takımı, Ortaklarspor Genç Kızlar Futbol Takımı, 7 Eylül Genç Kızlar Futbol Takımı, Tekirdağ Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımı, Bozüyük Akpınar Genç Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.

İKİ GALİBİYET ALDI

Grupta ilk karşılaşmasında Bozüyükspor Genç Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Çerkezköy 1923 Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımı maça etkili başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşılaşmadan da 7-2 galip ayrılmasını bildi. İlk karşılaşmasını kazanan temsilcimiz ikinci karşılaşmasında ise Ortaklarspor Genç Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 4-0 mağlup olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımı üçüncü karşılaşmasında da 4 Eylülspor Genç Kızlar Futbol Takımına da aynı skor ile mağlup oldu. Üst üste iki mağlubiyet alarak ilk iki şansını kaybeden temsilcimiz Tekirdağ Gençlikspor Genç Kızlar Futbol Takımına 6-0 mağlup oldu. Temsilcimiz son karşılaşmasında ise Bozüyük Akpınarspor Genç Kızlar Futbol Takımını 1-0 mağlup ederek grubu altı puanla dördüncü sırada tamamladı.

SAKARYA’DA MÜCADELE ETTİ

24-28 Haziran tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Turnuvasına da katılan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı grubunda Sakaryaspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Sakarya Akademikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Muratlı Halk Eğitimi Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Balıkesir Harp İş Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Karşıyaka Koleji Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile karşılaştı. İlk karşılaşmasında Sakaryaspor Yıldız Kızlar Futbol Takımına 4-0’lık farklı mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz ikinci karşılaşmasında Sakarya Akademikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı.

DÖRDÜNCÜ TAMAMLADI

Grubunda ilk galibiyetini elde eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı üçüncü maçında ise Muratlı Halk Eğitimi Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile mücadele etti. Rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Çerkezköy 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak puanını 6 yaptı. Grupta dördüncü hafta Balıkesir Harp İş Yıldız Kızlar Futbol Takımına 4-0 mağlup olan temsilcimiz son hafta maçında ise Karşıyaka Koleji Yıldız Kızlar Futbol Takımına şansız bir karşılaşma sonunda 4-3 mağlup oldu. Temsilcimiz 1923 Gençlikspor Yıldız Kızlar Futbol Takımı grupta oynadığı beş karşılaşmada üç mağlubiyet iki galibiyet alarak altı puanla ligi dördüncü sırada tamamladı.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Turnuvada takım olarak 10 kişiyle katıldıklarını kaydeden Çerkezköy 1923 Gençlikspor Başkan Zeki Yazgaç “ Turnuvada konaklama yerini halledemediğimiz için aileler çocuklarını göndermediler. Balıkesir’de gerçekleştirilen turnuvada destek alamadığımız için 100 kilometre ileride bulunan Akçay’da konaklamak zorunda kaldık. Sakarya’da düzenlenen turnuvaya ise Çerkezköy’den özel araçlarla gittik. Bizlere turnuvada desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş’a, forma ve eşofman yardımda bulunan Ergene Velimeşespor’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“MİLLİ TAKIMA SPORCU ÇIKARDIK”

Geçtiğimiz hafta Sakarya’da yapılan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında başarılı performansları ile dikkat çeken Birgül Çelik’in milli takım kampına davet edildiğini kaydeden Yazgaç”  Muratlı Halk Eğitim kulübü oyuncusu Ecem Deveci ve bizim oyuncumuz 2002 doğumlu Birgül Çelik 12-21 Eylül tarihlerinde Riva’da yapılacak olan milli takım kampına davet edildiler. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Takım için yeni oyuncular araştırıyoruz. İki yaş grubunda 20’ye yakın sporcumuz bulunuyor. Bu yıl ilk kez turnuvaya katıldık. Önümüzdeki yıllarda daha da tecrübe edinerek gruplardan çıkarak ilçemizin ismini en iyi şekilde Türkiye şampiyonalarında duyurmaya çalışacağız” dedi.

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10