Satılık otolar ara sokakları işgal ediyor

Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı uygulamanın ardından Atatürk Caddesi'ndeki satılık otolar bu kez ara sokaklara çekilmeye başladı.

Çerkezköy 2.07.2015 16:54:00 0
Satılık otolar ara sokakları işgal ediyor

Geçen hafta Atatürk Caddesi’nde başlayan ücretli otopark uygulaması caddede satılık araçların ara sokaklara çektirdi. Özellikle Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında Ziraat Bankasının bulunduğu Cambazlar Sokak son birkaç gün içinde satılık araçların park yeri haline döndü. Satılık araçların park edilmesiyle birlikte adeta oto galerisine döndü. Buradaki ev sahipleri kendi araçlarına park edecek yer bulamadıkları için şikayetçi olmaya başladılar.

EVİMİZİN ÖNÜNE ARACIMIZI ÇEKEMİYORUZ

Cambazlar Sokak’da oturan İsmail Kurban isimli vatandaş, satılık araçların işgali nedeniyle aracını evinin önüne bile park edemediğini kaydetti. İsmail Kurban, “Satılık araçlar sokağımızı baştan sona işgal etti. Sokağın her tarafı park halinde satılık araçlarla doldu. Bu nedir? Bu sokak satılık araçlara mı tahsis edildi. Biz kendi evimizin önüne aracımızı park edecek yer bulamıyoruz.  Bu konuda Büyükşehir Belediyesi mi, yoksa Çerkezköy Belediyesi mi  kim ilgilenecekse ilgilensin. Acilen bu sorun çözülmeli. Evlerimizin önüne hiçbir şekilde başka bir aracın park etmesini istemiyoruz. Bizler araçlarımızı yol ortasına mı park edeceğiz. Gerekirse onu da yaparız. O zaman bir yetkili gelip de  bir ceza kesmeye hakkı olmaz. Bu sorun bir an önce çözülmeli aksi takdirde kavga çıkacak.”dedi.

Haber/ Cem BÜLBÜL      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10