Çöp konteynırları yanıyor!

Çerkezköy Belediyesi'nin 3 yıl kadar önce kent merkezinde belirli noktalara yerleştirdiği yer altı çöp konteynırlarının başı yanıcı madde dökenlerle belada. Özellikle Atatürk Caddesi üze

Çerkezköy 2.07.2015 16:56:00 0
Çöp konteynırları yanıyor!

BAZI ESNAF YANICI MADDE ATIYOR

Atatürk Caddesi esnafı yer altı konteynırlarını kullanmasını beceremediği için her geçen gün konteynırlardan dumanlar yükseliyor. Yanıcı maddelerin söndürülmeden ya da göz göre göre konteynırlara atılması ortalığı bir anda kara dumanlara kaplıyor. Bazı esnafın devamlı olarak yer altı çöp konteynırlarına yanıcı maddeler attığı belirtiliyor. Bu duruma tepki gösteren duyarlı esnaf, atılan yanıcı maddelerin içerideki çöpü de yakmasıyla birlikte çevreye pis kokular yayıldığını söylüyor.

GENELDE LOKANTALAR ATIYOR

Çevre esnaf ve burada oturan mahalle sakinlerinin de şikayetine neden olan çöp konteynır yangınlarına çözüm aranıyor. Mahalle sakinleri buraya genellikle yanıcı maddelerin lokantalar tarafından atıldığını söylüyorlar. Ana caddelerdeki yer altı çöp konteynırlarına atılan yanıcı maddelerin söndürülmesi için itfaiye’nin en az 30 ton su harcadığı söyleniyor. Bölgedeki esnaf bu yanıcı maddeleri atanların gerekli cezalara çarptırılmasını bekliyor.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10