Bir çocuk da sen sevindir

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik başlattığı 'Ramazan Bayramı'nda sende bir çocuk giydir." Kampanyası destek bekliyor.

Çerkezköy 2.07.2015 16:57:00 0
Bir çocuk da sen sevindir

HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYOR

Kent Konseyi Kadın Meclis üyeleri kampanyaya  tüm Çerkezköylüleri katılmaya davet etti. Kadın Meclis üyeleri, bayram coşkusunu her çocuğun yaşaması için bu kampanyaya destek verilmesi gerektiğine dikkat çekerken, maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının Bayramda giydirileceğini hatırlattılar. Kadın Meclis üyeleri tüm hayırsever ve duyarlı vatandaşların bu projeye katılarak katkı sağlamalarını bekliyor.

 

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, “Kampanyamızda çocuk giydirmek isteyen hayırseverlerimizin katkılarını 7 Temmuz  2015 günü mesai  saati bitimine kadar Çerkezköy Kent Konseyimize başvurarak katkı sağlayabilirler. Çocuk sevindirmek  çok sevaptır. Bu nedenle yarınlarımız olan çocuklara sahip çıkmak hepimizin başlıca   görevidir.”dedi.

 

HAYIRSEVER ÇERKEZKÖYLÜLER BEKLENİYOR

 

Kampanya kapsamında elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi çocuklara alınacak elbiseler için ilçe esnafının da indirim  sözü verdiğini hatırlatan Kadın Meclis üyeleri, bu projenin  tüm Çerkezköy’ün projesi olduğunu ve herkesin katkı sağlaması gerektiğini söylediler. Kadınlar, “Bu nedenle   maddi durumu iyi olan tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya katkı sağlamalarını bekliyoruz. Kampanya süresi azaldı. Katkı sağlayacakların bir an önce katkı ve destek vermelerini bekliyoruz.”davetinde bulundular.

 

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10