Süleyman Demirel için mevlid okundu

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye'nin 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için 81 il ve ilçesinde olduğu gibi Çerkezköy'de de mevlit okundu.

Çerkezköy 3.07.2015 17:06:00 0
Süleyman Demirel için mevlid okundu

DEMİREL İÇİN 81 İLDE MEVLİD OKUNDU

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 17 Haziran 2015 tarihinde solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Türkiye’nin 9’uncu Cumhurbaşkanı 91 yaşındaki merhum Süleyman Demirel ülke genelinde okunan mevlit-i şeriflerle anıldı. Türkiye’nin 81 ilinde okunan mevlitlerden biri de Çerkezköy’de gerçekleştirildi.  Demirel için Gazi Osman Paşa Camii’nde de Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

ÇERKEZKÖY’DE GOP CAMİİ’NDE OKUTULDU

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Çerkezköy Gazi Osman Paşa Camii’nde gerçekleştirilen mevlidde, Cami İmam Hatibi Muhterem Akça tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Çerkezköy’deki mevlid programına aralarında çocukların da bulunduğu cami cemaati katıldı.

MERKEZ VE İLÇELERDE DE MEVLİD OKUNDU

Demirel için Tekirdağ’da Merkez Eski Camii, Marmaraereğlisi Merkez Camii, Çorlu Merkez Camii, Çerkezköy Gazi Osman Paşa Camii, Hayrabolu Merkez Camii, Şarköy Çarşı Camii ve Malkara Gazi Ömer Bey Camii’nde Cuma namazı öncesi mevlid okutuldu. Edirne’de Cuma namazı öncesi kent merkezindeki Eski Camii’de, Kırklareli’nde de ikindi namazı sonrası Hızırbey Camii’nde mevlid okutuldu.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10