Komutan gazilere veda etti

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, veda ziyaretlerine başladı. Diyarbakır Silvan Komando Tabur Komutanı olarak tayini çıkan Binbaşı Rüştü Eryılmaz, ilk ve

Çerkezköy 3.07.2015 17:11:00 0
Komutan gazilere veda etti

Komutan gazilere veda etti

 

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, veda ziyaretlerine başladı. Diyarbakır Silvan Komando Tabur Komutanı olarak tayini çıkan Binbaşı Rüştü Eryılmaz, ilk veda ziyaretini gazilere yaptı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Eryılmaz burada Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilerle görüştü.

GAZİLER PLAKETLE KOMUTANI YOLCU ETTİ

Ziyaret sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler Binbaşı Eryılmaz’ı kapıda karşıladı. Eryılmaz’a ‘Hoş geldin’ diyen Yarlıgan, “İlçe Jandarma Komutanı olarak göreve başladığınız günden bu yana ilçemizin huzur ve güven ortamına büyük katkı sağladınız. Bu nedenle Gaziler olarak size teşekkür ediyoruz. Sizi daha yüksek mevkilerde görmek bizim en büyük dileğimizdir.”dedi.

Gaziler Dernek Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan daha sonra Çerkezköy’den Diyarbakır Silvan Komando Tabur Komutanlığı görevine tayin olan Binbaşı Eryılmaz’a günün anısına bir plaket takdim etti.

YOLUNUZ SİLVAN’A DÜŞERSE MİSAFİRİM OLACAĞINIZI UNUTMAYIN

Ziyarette duygulu anlar yaşayan Binbaşı Rüştü Eryılmaz ise “Çerkezköy’deki görevimi tamamladım. Görevde bulunduğum süre içinde sizlerle çok iyi ve samimi diyaloglar kurduk. Sizler her zaman bizlerin baş tacısınız. Benim de sizleri unutmam mümkün değil. İleride ziyarete geldiğimde ilk ziyaret edeceğim ve evinde kalacağım yani misafir olabileceğim kişiler sizlersiniz. Sizlerden gördüğüm yakın ve sıcak ilgi beni her zaman memnun ve mutlu etti. Yolunuz Silvan’a düşerse misafirim olacağınızı unutmayın.”dedi.

Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10