Özel insanların kursunu ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Halk Eğitimi Merkezi ile Sakatlar Derneği Şubesi'nin ortaklaşa açtığı bilgisayar kursunda incelemelerde bulundu

Çerkezköy 3.07.2015 17:13:00 0
Özel insanların kursunu ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak Halk Eğitim Merkezi ile Kapaklı Sakatlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği bilgisayar kursunu ziyaret etti.

KURSU GEZDİ

Önceki gün gerçekleşen ziyarete Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel katıldı. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve kurs öğretmeni Ayşenur Girgin’den bilgiler aldı.

“19 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK”

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak Halk Eğitim Merkezi ile Kapaklı Sakatlar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği bilgisayar kursunun pazartesi, salı, çarşamba, perşembe günü yapılacağını kaydeden Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel “Kursumuz beşer saat üzerinde toplam 160 saat olacaktır. Özel arkadaşlarımıza yönelik olacak kursumuza 13 kursiyer katılacak. Kursumuz 23 Haziran’da başladı ve 19 Ağustos’ta sona erecek” dedi.

ÇOK FAYDALI OLDU

Özel insanların topluma kazandırılması ve yaşamlarının kolaylaştırılması konusunda yaptığımız çalışmaların ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha gördüklerini kaydeden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Kapaklı Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızdan böyle bir kurs talebi geldiğinde öncelikle kursu nerede açacağımız yönünde tereddütte bulunduk. Sonuçta dernek binası onların evidir düşüncesi ile burada açalım dedik. Burada açılmasından son derece memnun olduk. Böyle derneklerle işbirliği kurmak önemlidir. Kursumuz inşallah bütün kursiyerlerimize faydalı olur. Bilgisayar bilmek ve kullanmak  okumak yazmak gibi önemli oldu. Kurslara yoğunluk olması da bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10