Viyadükte feci ölüm

Atatürk Viyadüğü altında dün öğlen saatlerinde genç yaşta bir erkek cesedi bulundu. Düşmeye bağlı olarak belinde ve ayak bilekleri kırık tespit edilen 28 yaşındaki Nazmi Gül'ün ölüm

Çerkezköy 3.07.2015 17:16:00 0
Viyadükte feci ölüm

Çerkezköy’de henüz nedeni belirlenemeyen bir olay sonucu bir kişi 25 metre yüksekliğindeki Atatürk Viyadüğü’nün altnında ölü bulundu. İlk belirlemelere göre intihar olarak tahmin edilen olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

İHBAR EDİLDİ

Atatürk Viyadüğü altından geçen Çerkezköy Çorlu Deresi’nin yanında bir cesedin görülmesi üzerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekiplerine sabah saatlerinde ihbar geldi. Olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cansız bir erkek cesedi ile karşılaşırken, yapılan ilk araştırmada ise cesedin 28 yaşındaki Nazmi Gül’e ait olduğu saptandı.

25 METRE YÜKSEKLİKLTEN DÜŞTÜ

112 acil ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Nazmi Gül’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Selçuk Akın’ın yaptığı incelemesinin ardından 28 yaşındaki Nazmi Gül’ün naaşı Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ardından ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İlk incelemelerde, Nazmi Gül’ün ayak bilekleri ve belinde atlamadan doğan kırık olduğu belirtildi. Yaklaşık 25 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybeden Nazmi Gül’ün ölüm sebebi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından araştırılıyor. 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10