Emekli Müftü Doğruer'i kaybettik

Çerkezköy'ün eski müftülerinden Musa Doğruer, hafta sonunda hayatını kaybetti. Cumartesi günü sabah saatlerinde vefat eden Doğruer, Osmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası İstasyon

Çerkezköy 5.07.2015 12:40:00 0
Emekli Müftü Doğruer

Yüksek tansiyondan dolayı bir ay önce Çerkezköy’deki özel bir hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda olan Çerkezköy eski müftülerinden Musa Doğruer (82) hayatını kaybetti.
İZDİHAM YAŞANDI
Çerkezköy’de yaklaşık 30 yıl müftü olarak görev yapan Musa Doğruer son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı cenaze namazında izdiham yaşanırken Musa Doğruer kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu eski milletvekili Arif Ahmet Denizolgun, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

İSTASYON MEZARLIĞANA DEFNEDİLDİ
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musa Doğruer’in cenazesi İstasyon Mezarlığına defnedildi. Musa Doğruer’in oğlu Musa Doğruer taziyeleri kabul etti.
Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10