Asbaş Nakliyat iftarda buluştu!

Çerkezköy'ün önde gelen işletmelerinden Asbaş Nakliye Gurup'u Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Yönetim Kurulu Eski Başkan Yardımcısı Mustafa Asbaş, her yıl Ramazan ayında geleneksel hale

Çerkezköy 5.07.2015 15:35:00 0
Asbaş Nakliyat iftarda buluştu!

Lidya Wendding Garden’de düzenlenen iftar yemeğinde Asbaş Nakliye  Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Aşbaş Nakliye Gurup Genel Müdürü Emre Aşbaş, Genel Müdür Yardımcısı Erman Asbaş ve Şirket Müdürü Hüseyin Çetintaş davetlilerle yakından igilendi. İftar sonrası masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla yakından ilgilenen Asbaşlar, iftarın ardından konukları kapıya kadar yolcu etti.

 

İftar programında sahne alan semazen gurubu yemek süresince gösteride bulundu. İftara katılan tüm konuklar semazenleri büyük bir beğeni ve dikkatle izledi. İftara katılan bazı davetliler semazenlerin gösterilerini cep telefonlarıyla kayda almak için bir birleriyle adeta yarıştı.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Asbaş Nakliye Gurup’un  önceki akşam  verdiği iftara Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AKKİM Genel Müdürü Süleyman Ece, ÇTSO  Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,  ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Çerkezköy Asayiş Şube Emniyet Amiri  Ekrem Çiçek, Çerkezköy PTT eski Müdürü Hayrettin Danyeli, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Küçük Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Kamil Çetintaş,Saygın İnşaat Malzemeleri şirketi Sahibi Birol Saygın, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, Kaşarcı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kaşarcı, Vardarlar  Gurup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Vardar, Yakup Kundura Sahibi Yakup Cin, Çelebi Kundura sahibi Mehmet Çelebi, Zümbül Oto Sahibi Ali Zümbül, Vardarlar gurup Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Belediye Meclisi Üyesi Tahir Vardar,  Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Özgün, Asbaş Nakliye Gurup personeli ve tüm çalışanları, sanayi kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte 300 civarı bir davetli topluluğu katıldı.

 

Mustafa Asbaş, iftar programına katılan herkese teşekkür ederken, Ramazan ayının en iyi şekilde geçirilmesini ve herkese hayırlar getirmesini temenni etti.

Haber/Burak ALMACI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10