6 ay sonra teslim edilecek

Bir süre önce bakıma alınan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği kullandığı binanın 6 içerisinde teslim edileceği belirtildi

Çerkezköy 5.07.2015 15:36:00 0
6 ay sonra teslim edilecek

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Binanın güçlendirilmesine yönelik çalışmaların 6 içerisinde tamamlanarak teslim edileceği kaydedildi.

 

Çerkezköy’de birçok kez yaşanan sel baskınlarından etkilenen Trafik Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce tadilata alındı. Tadilat çalışmaları kapsamında depreme karşı dayanıklılık testlerinden olumsuz sonuçların çıkması üzerine ‘Güçlendirme’ çalışmaları başlatılan bina 16 adet lojman ile trafik hizmet bürosu bulunuyor. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yapılacak güçlendirme, bakım ve onarım çalışmalarının ardından eskiden olduğu gibi binanın Emniyet Müdürlüğü’nce Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği olarak kullanılabileceği gibi polis merkezi olarak da kullanılabileceğini belirttiler. Yetkililer, “Binanın depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 6 ay içerisinde tamamlanarak bize teslim edilecek. Teslimden sonra ya eskiden olduğu gibi trafik hizmetlerinin verildiği büro olarak kullanabiliriz ya da polis merkezi yapılabilir. Üzerinde 16 tane de polis lojmanı bulunuyor.”açıklamalarını yaptı.

Emniyet yetkilileri bölgenin sık sık sel baskınlarıyla karşı karşıya kalmasına karşın belediyenin gerekli önlemleri aldığını belirtti.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10