Yazı İşleri Müdürümüz hayatının imzasını attı!

Gazeteciliğe başladığı 2006 yılından bu yana Çerkezköy Haber Gazetesi'nin birçok biriminde değişik görevler üstlenen başarılı gazeteci Faik Onur Kaya, Merve Yeşil ile bir ilke daha 'imza?

Çerkezköy 6.07.2015 10:54:00 0
Yazı İşleri Müdürümüz hayatının imzasını attı!

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Turan Kaya ve eşi Mediha Kaya’nın oğlu olan ve geçtiğimiz ay Haber Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Çerkezköy’ün deneyimli gazetecilerinden Faik Onur Kaya, Çerkezköy siyasetinin tanınan isimlerinden ve yıllarca AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği yapan Nuran Yeşil ve Hasan Yeşil’in kızı Merve Yeşil ile ömür boyu bir yastığa baş koymak için nikah masasına oturdu.
NİKAH MECLİS SALONU’NDA KIYILDI
Faik Onur Kaya ve Merve Yeşil’in nikahı dün Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda nikah memuru Fatma Vatan tarafından kıyılırken, gazeteci Faik Onur Kaya’nın nikah şahitliğini Sevay Kardeş, Merve Yeşil’in nikah şahitliğini ise Berivan Tanıyan yaptı.Çift, attıkları imzayla hayatları birleştirdi.  
MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Nikah memuru Fatma Vatan genç çiftin evlilik cüzdanını Merve Yeşil’e verdi. Nikah töreni sonrası genç çift tebrikleri kabul etti ve yakınları ve arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde Kaya ve Yeşil ailelerinin yanı sıra çalışma arkadaşları ve meslektaşları da yalnız bırakmadı. 
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10