Albayrak bağ bahçe dolaştı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Ayında da enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden Tekirdağ'ın bir ucundan diğer ucuna, tarlada, bağda, yollarda her yerde halkın içinde olmaya devam ediy

Tekirdağ 6.07.2015 17:31:00 0
Albayrak bağ bahçe dolaştı!

ÜZÜM BAĞLARINI DOLAŞTI

Barbaros'tan başladığı hafta sonu mesaisinde Hayrabolu ve Malkara'dan sonra Şarköy'ün mahallelerine de uğrayan Başkan Albayrak, Çengelli Yolu’nda tarlaya giden vatandaşların, bağa giden bayanların hal hatır sordu. Samimi bir atmosferde vatandaşlarla sohbet eden Albayrak, Şarköy Çengelli yolu ile ilgili vatandaşlara da bilgi verdi. Şarköy yolunda üzüm bağlarını da dolaşan Başkan Albayrak, Kocaali Mahallesi'ne de uğrayarak vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi, yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“TÜM TEKİRDAĞ’I KUCAKLAYACAĞIZ”

Güneybatıdaki en uç köyümüz olan Şarköy'ün Terziköy'üne de uğrayan Başkan Albayrak, Terziköy sakinleri ile de dertleşti, sohbet etti. Dönüş yolunda Hoşköy'e de uğrayan Başkan Albayrak, Hoşköylülerle de sohbet etti ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Albayrak, ziyaretleriyle ilgili olarak, bundan sonra da aynı enerji ile tüm Tekirdağ'ı kucaklamaya devam edeceğini söyledi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10