TREDAŞ'ın en kapsamlı bakım çalışması Çerkezköy'den başladı

TREDAŞ elektrik enerjisinin, yeterli, kaliteli ve sürekli şekilde verilebilmesi için son yılların en kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını başlattığı bildirildi. Bu kapsamda Çorlu, Ã??

Çerkezköy 6.07.2015 17:36:00 0
TREDAŞ

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), elektrik kesintisini ve arızaları asgari düzeye indirmek, ömrünü tamamlamış ekipmanları değiştirmek ve bazı bölgelere alternatif enerji beslemeleri sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladığı bildirildi. Bakım onarım çalışmalarına Çerkezköy ilçesinden başlayan TREDAŞ ekipleri, program doğrultusunda, Çorlu ve Saray ilçelerinde de faaliyetlerine devam edecek. Yaz ayları boyunca sürmesi planlanan çalışmalarda, olası elektrik kesintilerinin ve arızaların önüne geçilmesi planlanıyor.

ARIZA ONARIM VE BAKIM EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren TREDAŞ yetkilileri, Çerkezköy’de Bağlık, İstasyon, Fatih mahallelerini ve Ambardere’yi enerjilendiren hatta bakım çalışmaları yapılmış, çalışmalara 30 personel, 5 adet sepetli araç ve 3 adet pikap kullanıldığını kaydetti. TREDAŞ yetkilieri, “Çerkezköy’de enerjinin ilk geliş noktalarından olan Narin Caddesindeki hatta, 42 adet direkte kuşkonmaz konulması, durdurucu direklerdeki iletkenlerin yenilenmesi, sıkı bağ değişimi, izole malzeme kullanılarak iletkenlerin yalıtılması sağlanmış, tüm bağlantı noktaları yenilenmiştir.”dedi.

NELER YAPILIYOR

Diğer taraftan, Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi üzerinde yapılan çalışmada da 32 personel, 5 adet sepetli araç, 4 adet pikap ile ömrünü tamamlamış olan 1700 metre iletken, Veliköy ve Kızılpınar mahallelerine alternatif besleme noktası yaratabilmek için bir üst kesit iletken ile değiştirildiği kaydedildi. Tüm bağlantı noktaları yenilenirken durdurucu direklerdeki iletken geçişlerinin de izole edildiği belirtildi.

TREDAŞ yetkilileri, “Müşterilerimizin elektrik enerjisini, daha sağlıklı, kaliteli ve sürekli şekilde almaları için çalışmalarımız, faaliyet alanımız olan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ il genelinde aralıksız devam etmektedir.”dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10