Turnuvada karşılaşmalar heyecana sahne oluyor

S.S. Çerkezköy Akarsu Motorlu Taşıyıcılar Minibüs ve Otobüscüler Kooperatifi kendi bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlediği turnuva büyük ilgi görürken, turnuvaya ise altı takım katıldı. Kooper

7.07.2015 16:45:00 0
Turnuvada karşılaşmalar heyecana sahne oluyor

RÖVANŞI ALDI

Kızılpınar Rüzgar Halı Sahada devam eden Turnuva müsabakalarında heyecan devamlı artıyor. Takımlar oldukca hırzlı ve kazanmak arzusu ile sahaya çıkıyor ve maç düdüğü çaldığında kıran kırana ve ayni zamanda centilmence bir mücadele başlıyor. Önceki akşam Turnuvanın şampiyonluğa oynayan iki güçlü ekibi ünlüler ile Gönüllülerin mücadelesi nefesleri kesti. Oldukça yüksek tempoda oynanan müsabakada müsabakanın ilk dakikalarında iki takımda birçok gollük pozisyonundan yararlanamadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında iki takımda zaman zaman başa baş bir mücadele sergiledi. Ancak müsabakanın sonlarına doğru oyundan biraz düşen Gönüllüler defansta açık vermeye başlayınca goller de art arda gelmeye başladı. Bir anda Gönüllüler durumu 3-0 yaptı. Üç sıfırdan sonra biraz toparlanan Gönüllüler sağlı sollu ataklar geliştirerek art arda 3 gol attı ve durumu 3-3 yaptı. Bu göllerden sonra biraz panikleyen ünlüler bocalamaya başladı. Ancak çabuk toparlandılar. Atak üstüne atak yapan Ünlüler yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirerek dört gol daha kaydederek sahadan 7-3 galip ayrılırken bir önceki maçta 10-3 yenildiği maçında rövanşını 7-3 olarak almış oldu.

BAKLAVA HEDİYE ETTİ

Kooperatif Başkanı Mustafa As’da her maçı büyük bir zevkle izlediğini ve bu halı saha futbol turnuvasının camiaları için çok iyi bir aktivite olduğunu ve bu turnuva müsabakalarını geleneksel hale getireceklerini belirtti. Başkan As maç sonunda her iki takım oyuncularının centilmence mücadelelerini takdir ettiğini belirterek sporculara baklava ikramında bulundu. As “ Turnuvada yer alan takımlarımızın her şeyden önce centilmence mücadele etmeleri bizim için en önemli olan durumdur.Bu nedenle arkadaşlarımızın centilmence mücadelelerini takdir ediyor ve sportmenliğe yakışan hal ve hareketler sergilemelerinden de son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum ve turnuvada yer alan takımlardaki tüm arkadaşlarımızı bu nedenle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10