İftar Sofrası Bağlık Mahallesi'nde kuruldu

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan nedeniyle gerçekleştirdiği mahalle iftarlarının sonuncusu Bağlık Mahallesi'ne yapıldı. İftara Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımc

Çerkezköy 7.07.2015 16:54:00 0
İftar Sofrası Bağlık Mahallesi

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği mahalle iftarlarının altıncısı Bağlık Mahallesi’nde düzenlendi. Pakize Narin Anadolu Lisesi bahçesi ve Bağlık Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen iftara Bağlık Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

ALTINCI İFTAR VERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar, Fatih, İstasyon ve Fevzipaşa Mahallelerinin ardından Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftar ile devam etti. Bağlık Mahallesi’nde bulunan Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin bahçesi ve Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen sokak iftarına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. İftara CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İl Başkanı Şeref Çetin, CHP İlçe Başkanı Birol Öztrük, Belediye Meclis Üyeleri, Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile vatandaşlar katıldı. 

AKAY İFTARA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemeklerini ikram eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkımız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini Kızılpınar Mahallemizde, üçüncüsünü Fatih Mahallemizde dördüncüsünü İstasyon Mahallemizde ve son olarak da Fevzipaşa Mahallemizde düzenlemiştik. Bu akşam da Bağlık Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza Bağlık Mahallesi sakinlerimizin katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ İFTAR VELİKÖY MAHALLESİ’NDE

İftara katılan Bağlık Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Perşembe akşamı ise Veliköy Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarlarını açacaklarını belirterek, “9 Temmuz Perşembe günü Veliköy Mahallesi’nde Eski Camii arkasında bulunan alanda düzenleyeceğimiz iftar sofralarımıza tüm Veliköy Mahallesi sakinleri davetlidir.” dedi. 

ÖZTRAK DA YEMEK DAĞITTI

Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemek dağıtan CHP Genel Başkan yardımcısı Faik Öztrak, Çerkezköy Belediyesi’nin her mahallede iftar sofrası kurmasının son derece güzel ve yerinde bir davranış olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

İŞTE DİĞER İFTAR SOFRASI GÜNLERİ 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi ve Bağlık Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10