6 bin TL değerinde telefon çaldı

Çerkezköy'de müşteri gibi girdiği iki işyerinden toplam 6 bin TL değerinde telefon çalan şüpheli polisin kısa süreli çalışması sonucunda evinde yakalandı

Çerkezköy 7.07.2015 16:59:00 0
6 bin TL değerinde telefon çaldı

İki farklı iş yerinden toplam 6 bin TL değerinde iki adet telefon çalan hırsız, Çerkezköy Polisi tarafından kıskıvrak yakalandı.

MÜŞTERİ GİBİ GİRDİ

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, hırsızlara göz açtırmıyor. Son olarak, müşteri kılığında iki farklı iş yerine girip, toplam değeri 6 bin TL olan iki adet telefonu çalarak kayıplara karışan şüpheli Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. İddiaya göre ilçede elektronik eşya satışı yapan bir mağazaya müşteri gibi giren şüpheli, burada bir süre keşif yaptı. Daha sonra gözüne kestirdiği bir GSM firmasına girip burada da keşif yaptıktan sonra ayrıldı.

6 BİN TL’LİK TELEFON ÇALDI

Daha önce keşif yapan Şüpheli Taner G. tekrar elektronik eşya satışı yapan mağazaya gidip piyasa değeri yaklaşık 3 bin TL olan bir cep telefonunu çalarak kaçtı. Şüpheli Taner G. daha sonra bu kez yine keşif yaptığı GSM firmasına giderek buradan da piyasa değeri yaklaşık 3 bin TL olan bir cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olaylarının bildirildiği Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti. İki iş yerinde de güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, kısa sürede şüphelinin kimliğini belirledi.

TELEFON HIRSIZI TUTUKLANDI

Polis yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Taner G.’nin Namık Kemal Bulvarı’nda bir evde ikamet ettiğini belirledi. Her iki iş yerinden çalınan telefonlar şüpheli Taner G.’nin evinde yapılan arama sonrası bulundu. Telefonların bulunmasının ardından Taner G., gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülen Taner G., ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne götürüldü. Taner G., savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Tutuklanan Taner G., Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10