Kapaklı'da fırın denetimi!

Kapaklı Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle sıklaştırdığı gıda denetimleri kapsamında fırınlara giden Belediye Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü Ekipleri temizlik,ürün gramajl

Kapaklı 8.07.2015 16:25:00 0
Kapaklı

“VATANDAŞIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Vatandaşın sağlığını çok önemsediklerinin altını çizen Kapaklı Belediye İrfan Mandalı, Ramazan ayında özellikle pide tüketiminin arttığını belirterek, denetimlerin sürdüğünü ve vatandaşlarımızın içinin rahat olması için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade etti. Başkan Mandalı açıklamasında '' Bölgemizde gıda üretimi yapan iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını, işletmenin üretim izninin olup olmadığına ve ürünlerin saklanma koşullarına bakıyoruz. Olumsuzluklar varsa uyarıyoruz. Gıda üretim yasasına aykırı üretim yapılmasını engelliyoruz. Denetimlerimizde çeşitli uyarılar da yapıyoruz. Bir sonraki denetimde daha önceki uyarıya uyulmamışsa cezai işlemi uyguluyoruz. Biz hem denetim yapıyoruz hem de esnafımıza bu konuda rehberlik ediyoruz.'' dedi.

AMACIMIZ CEZA YAZMAK DEĞİL

Mandalı halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgularken işletme sahiplerine, '' Amacımız vatandaşın sağlıklı gıdalarla beslenmesini sağlamak. Esnafımıza ceza yazmak ve herhangi bir işletmeyi kapatmak derdinde değiliz. Onlardan isteğimiz, kendi sofralarında bir gıdayı nasıl görmek istiyorlarsa vatandaşa da onu üretip satsınlar. Halkın sağlığı her şeyden önemlidir'' diye seslendi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10