Ordulular İftarda Buluştu

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek binası önünde verilen iftarda Ordulular bir araya geldi.

Kapaklı 9.07.2015 17:58:00 0
Ordulular İftarda Buluştu

MANDALI’DA KATILDI

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği iftar programında hemşerilerini ve protokol üyelerini bir araya getirdi. Önceki akşam dernek binası önünde gerçekleştirilen iftar programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, dernek yönetimi, Ordulular ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gelen bütün misafirler kapıda karşılayan dernek yöneticileri tek tek ilgilenildi. Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlarını dualar eşliğinde açan davetliler, keyifli bir iftar yemeği yedi. Okunan yemek duasının ardından söz alan Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Doğan “Sevgili Ordulular Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun. Bu ay rahmet ve bereket ayıdır. Kardeşliğimiz birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Bu sofrada katkısı olan emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  Yemeğin ardından, derneğin  önünde bir araya gelen yüzlerce kişi uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10