Caddeliler yönetimle iftarda buluştu

Çerkezköy Caddeliler taraftar grubu tarafından 1911 Çerkezköyspor Kulübü yönetimine iftar programı düzenlendi. Önceki gün tesislerde düzenlenen iftar programında konuşan Kulüp Başkanı Murat Narç?

13.07.2015 16:31:00 0
Caddeliler yönetimle iftarda buluştu

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefi ile yola koyulan 1911 Çerkezköyspor yönetimine taraftar jest yaparak iftar programı verdi.

“ BU YIL FARKLI ŞEYLER OLACAK” 

Çerkezköy Caddeliler taraftar grubu tarafından iftar programı düzenlendi. 1911 Çerkezköyspor Kulübü yöneticilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğine Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticilerden Doğan Eker, kaleci Muzaffer Kurt ve çok sayıda taraftar katıldı. Tesislerde düzenlenen iftar programının ardından konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Murat Narçın, “ Geçtiğimiz yıl bu şekilde başlayamadık. Çok farklı konumlarda başladık. Ama yinede acizane bu kulübe bir ilkeler koyduk ve bu doğrultuda şartlar ne olursa olsun gideceğiz dedik. Bu sene başlarken futbolculardan önce sizinle başlıyoruz. Bu iş sadece futbolcu ve yöneticiyle olacak iş değil. Mutlaka bunun rengi ve güzel tarafı taraftardır. Doğru olanı gördünüz ve ne yapmak istediğimize inandığınız için yanımızdasınız. Bu sene inşallah geçen seneden hem kulüp hem de taraftarlar olarak çok daha farklı şeyler olacak” dedi.

“KENDİ GÜCÜMÜZLE BİRŞEYLER YAPACAĞIZ”

Çok başarılı bir transfer komitesi oluşturduklarını kaydeden Narçın “ Yeni yönetimde bize inandı ve hiçbir şeye karışmadı. Bu sene transfer konusunda hızlı başlamamız diğer takımlarında gardını düşürmüş oldu. Bundan dolayı erken başlayalım dedik. Bu ligin ve bunun üzerinde ki liglerden oyuncu aldık. İnancımız neyse onlarda da öyle oldu. Çerkezköy’de ki futbolda bir ölü toprağı var ve bunu geçen sene de söylemiştim. Biz yine de futbolumuza hiçbir şey bulaştırmadan kendi gücümüzle bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu sene Allah’ta yolumuzu açık ediyor ve transferlerden de kendini belli etti” dedi.

“RAKİPLERİMİZE KORKU VERECEĞİZ”

Narçın “ Trakya bölgesi yaptığımız transferlerden ötürü bizleri konuşuyor. Trakya olduğu kadar İstanbul bölgesi de bizleri konuşuyor. Çoğu oyuncu bize gelmek istedi. Sahaya çıktığımız zaman rahat olun hocamıza güvenimiz sonsuz. Kimse sefer hocamıza karşı çıkmadı ve tüm yönetim kendisine inandılar. Kendi kulübümüzden ziyade diğer takım oyuncuları ve hocaları dahi sefer hocamıza inanmışlar ve taktirle karşılanıyor. Ciddi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Biz sahaya çıktığımız zaman 1-2 değil daha fazla gol atarak korkular vererek bu lige başlayacağız” açıklamasında bulundu.

“3-5 GOL ATARAK GÖNDERECEĞİZ”

Taraftardan küfür olayını ortadan kaldırmalarını isteyen Narçın “ Herkes maça gelsin. Rakip takıma dahi küfür olmasın güzel marşlar yapılsın. Bir şey yapıyorsak bu bize yeterli diyerek kanaatkar olalım. Bizler elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Küfür olayı asla yakışmıyor. Geleni çiçeklerle karşılayalım ve gönderirken de 3-5 tane gol atarak gönderelim. Bu şekilde zaten onların morali bozulacaktır. Bizlerden büyük ağabeylerimiz ablalarımız maçlarımıza gelecektir. Bu başarının arkasından Vahap başkanımızda gelecektir. Başarı geliyorsa her şey kendiliğinden gelişecektir. Vahap başkanımız başarıyı bizlerden daha çok istiyor. Bunu başardıktan sonra Kadir Albayrak başkanımızda arkamızda olacaktır” ifadelerini kullandı.

“TARAFTAR OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Programda konuşan Caddeliler grubu lideri Alkan Kuru “ Bu akşam ki yemek caddelilerin verdiği bir yemektir. Taraftarın yönetime karşı inancı sonsuzdur. Bu işin üstesinden geleceklerdir. 18 haftanın 18 haftasında yenilseniz de buradaki çocuklar her zaman sizin arkanızda olur. Kimse sizlere hakaret etmez. Sitemlerimizin hep sebebi lig başlarında olur bu da geleneksel hale geldi. Ne transfer de ne de hoca da ne de futbolcu konusunda kimse sitem etmez. Bizim sitemimiz hep yönetim konusunda olmuştur. Bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10