Gürbüz'den anlamlı ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz oruçlarını çat kapı gittikleri iki kızı böbrek hastası olan ve eşini 4 yıl önce kaybeden Çiçek Ada adlı kadının evinde açtÄ

Kapaklı 14.07.2015 16:53:00 0
Gürbüz

KAYMAKAM ŞAŞKINLIĞI

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, eşi Esra Gürbüz ile birlikte çat kapı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Kapaklı’nın yeni mahallelerinden biri olan Kazım Karabekir Mahallesi’ne giden Kaymakam Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, burada Ada Ailesi’nin kapısını çaldı. Kapıyı açtığında bir anda İlçe Kaymakamı’nı karşısında gören evin kadını Çiçek Ada ve ev halkı şaştı kaldı.

KAYMAKAM BELEDİYE BAŞKANI HİÇ KAPIMIZI ÇALMAMIŞTI

 

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan’ında da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam ve eşini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Çiçek Ada, “Yıllardır Kapaklı’da yaşıyorum fakat ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Daha önce hiçbir Kaymakam ya da Belediye Başkanı kapımızı çalmadı, bizimle aynı sofraya oturmadı. Bizi ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam” ifadelerini kullandı.

İKİ KIZI DA BÖBREK HASTASI

Eşi Şerafettin Ada’yı yaklaşık 4 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettiğini belirten Çiçek Ada, kızları Oya ve Zeynep ile birlikte yaşadıklarını ifade etti. İki kızının da Böbrek hastası olduğunu söyleyen Anne Ada, “Kızlarım Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nde tedavi görüyor. Tek temennim kızlarımın bir an evvel sağlıklarına kavuşmasıdır” dedi.

BİRLİKTE ORUÇ AÇTILAR

Kızların tedavi süreci ile ilgili anne Çiçek Ada’dan bilgi alan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Biz Kapaklı Kaymakamlığı olarak kanunların bize tanıdığı imkanlar dahilinde size elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız” diyerek yardım sözü verdi.

Yanlarında getirdikleri erzak paketlerini aileye teslim eden Kaymakam Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, oruçlarını da Ada Ailesi ile birlikte açtı.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan da anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz’e teşekkür etti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10