Evinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi

Dün Kapaklı'da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 46 yaşındaki Bekir Y., intihar etmek istedi. Oturduğu apartmanın çıkan Bekir Y.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis yakalay

Kapaklı 20.07.2015 09:16:00 0
Evinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi

İTFAİYE BRANDA AÇTI

Kapaklı Atatürk Mahallesi Koru Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın ikinci katında yaşayan Bekir Y., adlı vatandaş dün 16.00 sıralarında çatıya çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri apartmanın altına branda açarken, polis ekipleri ise çatıya çıkarak Bekir Y.’yi intihar etmekten vazgeçirmeye çalıştı. Sağlık ekipleri ise olası bir intihar girişiminde Bekir Y.’ye müdahale etmek için hazır bekledi. Bu arada çevrede toplanan vatandaşlar Bekir Y.’nin intihar girişimini film izler gibi izlerken, bir taraftan da cep telefonlarıyla kayıt etmeye çalışması dikkat çekti.

POLİS İNTİHARDAN KURTARDI

Bekir Y.’yi ikna etmek için çatıya çıkan polis ekipleri bir süre dil döktü. Ancak Bekir Y. çıktığı çatıdan inmemek için direndi. Bu sırada bir polis memuru Bekir Y.’ye sigara ikram etti. Bekir Y. tam sigara içmeye başladığı sırada bir polis memuru bir anlık dalgınlığından yararlanarak boynundan yakaladı. Bekir Y.’yi kendine doğru çekerek, kenara alan polis memuru diğer polislerin de yardımıyla intihar girişimini engelledi. Bekir Y. aşağı indirilerek ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10