Kapaklı'da altyapı çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, fen işleri ekiplerinden son durum hakkında bilgi aldı.

Kapaklı 20.07.2015 19:22:00 0
Kapaklı

BİZİM İÇİN BÜTÜN MAHALLELER AYNI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerini ilk olarak Karlı Mahallesi’nden başlattı. Kapaklı’ya yerel seçimlerle birlikte bağlanan Karlı Mahallesi’nin en büyük sıkıntılardan biri olan Yağmur Suyu Hattı problemini ortadan kaldırmak için çalışmaları aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Başkan İrfan Mandalı, “Bizim için bütün mahallelerimiz aynıdır. Bu kapsamda bütün mahalleler, hak ettikleri hizmetleri sonuna kadar alacaktır” dedi.

EN KISA SÜREDE YAĞMUR SUYU HATTI TAMAMLANMIŞ OLACAK

Yağmur suyu hattının çekilmesine yönelik bir süre önce çalışma başlattıklarını belirten Başkan Mandalı, “Karlı Mahallesi, ilçemize bağlanmadan önce yağmur suları ile ilgili sayısız problem yaşıyordu. Şiddetli yağışlarda birçok ev sular altında kalıyordu. Kapaklı Belediyesi olarak gerekli etüt çalışmalarını yaptıktan sonra yapım çalışmalarına başladık. En kısa sürede bu mahallemizin yağmur suyu hattı çekim çalışmaları tamamlanmış olacak” dedi.

YOL MEDENİYET DEMEKTİR

Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bir sonraki durağı ise Bahçeağıl Mahallesi oldu. Burada Stabilize Yol Yapım çalışmalarını  inceleyen   Mandalı, “Her zaman söylediğimiz gibi yol medeniyet demektir. Şehirlerin gelişmişlikleri, yollarının güzellikleri ile doğru orantılıdır. Bu bilinçle ilçe merkezimizdeki yolların neredeyse tamamını asfaltladık. Şimdi sırada ilçemize sonradan bağlanan mahallelerimiz var” diye konuştu.

İLK HEDEF BAĞLANTI YOLLARI

Öncelikli hedeflerinin tüm mahallelerin bağlantı yollarını yapmak olduğunu söyleyen Mandalı, daha sonra da bu yolları en modern hale getirmeyi planladıklarını kaydetti. Mandalı, “Bu bağlamda Bahçeağıl Mahallemiz de hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

DUMLUPINAR’DA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Mandalı, incelemelerini Dumlupınar Caddesi ile sonlandırdı. Burada kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Mandalı, “Sürücülerimiz için sağladığımız kolaylıkları, vatandaşlarımız için de sağlamalıyız. Onlara güvenle yürüyebilecekleri alanlar oluşturmalıyız. Bu alanların en önemlileri de kaldırımlardır. Kapaklı’ya yakışır kaldırım çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” açıklamasını yaptı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10