Kapaklı'da trafiğe yeni düzenleme

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, ilçedeki trafik sorunuyla ilgili gerek vatandaşların şikayetleri, gerekse kendi tespit ettikleri sorunlar hakkında oluşturduğu rapor, Tekirdağ Büyükşehi

Kapaklı 21.07.2015 17:29:00 0
Kapaklı

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ KARAR ALDI

16 Temmuz Perşembe günü yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda görüşülen raporda, ilçede faaliyet gösteren personel servis araçlarının güzergahlarının yeniden değerlendirilmesi konusu ele alındı. Rapora göre Yıldızkent Kavşağı’ndan Belediye Meydanı istikametine Ulu Cami önünde ve yanında servis araçları için durak yeri oluşturulacak. Canbazlar Caddesi’nden Yıldız Caddesi’ne kadar olan bölümde trafik akışı tek yön olacak. Yolun sol kısmında park yasağı uygulanacak. Hürriyet Caddesi de Belediye Meydanı’na kadar tek yön olacak ve yolun sağ tarafında park yasağı uygulanacak. Yıldız Caddesi’nin Erbay Caddesi kesişimine kadar olan bölümünde sağlı sollu park yasağı uygulaması yapılacak.

YENİ GÜZERGAHLAR

Pınar Bulvarı’ndaki Kapaklı Anaokulu önünde bulunan durağın kaldırılmasını öngören raporda, bahse konu durağın Ziraat Bankası önüne alıması krarlaştırıldı. Rapora göre Servis araçlarının güzergah olarak şu yolları kullanması uygun görüldü: “Çetin Cadesi, Erbay Caddesi, Aşıklar Sokak, Aynur Caddesi, Yıldız Caddesi, Turgut Özal Caddesi, Vatan Caddesi, Zengin Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi, Mithat paşa Caddesi, Gazi Osman Paşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi, Levent Caddesi, 48. Sokak, Karaağaç Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 19 Mayıs Caddesi, Faruk Ilgaz Caddesi, Alaaddin Caddesi, Halide Edip Adıvar Caddesi ve Anafartalar Caddesi.”

UKOME Kurulu tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan rapor, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. Bundan sonraki süreçte Kapaklı Belediyesi tarafından söz konusu noktalarda gerekli tabela ve trafik işaretleri çalışmalarının yapılması kalıyor.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10