Yokuş çıkarken freni boşalan kamyon otomobile çarptı

Dün İstasyon Mahallesi'nde yokuş çıkarken freni boşalan bir kamyon korku dolu anlar yaşattı. Yokuş aşağı gelmeye başlayan kamyon bu sırada kendisine doğru gelen bir otomobile çarparak altına aldÄ?

Çerkezköy 22.07.2015 17:31:00 0
Yokuş çıkarken freni boşalan kamyon otomobile çarptı

YOKUŞ ÇIKARKEN FRENİ BOŞALDI

Dün saat 13.45 sıralarında İstasyon Mahallesi Üründül Sokak’ta meydana gelen olayda asfaltlama çalışması yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ayhan Mardin yönetimindeki kamyon, yokuş çıkarken, freni boşaldı. Freni boşalan kamyon hızla geri doğru kaymaya başladı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan Yener Türkeli yönetimindeki 59 UV 547 plakalı otomobil, üzerine doğru gelen kamyondan kaçamayarak, altına girdi. Otomobile çarpan kamyon sürüklediği aracı, bir binanın bahçe duvarı ile arasına aldı.

ŞOFÖR UCUZ ATLATTI

Bu kazayı, otomobil sürücüsü Yener Türkeli, kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kamyon ile duvar arasında kalan araç kullanılamaz hale geldi. Freni boşalan kamyon, olay yerine getirtilen bir dozer ile yoldan çekildi. Hurda yığınına dönen otomobil de kaza mahalline çağrılan çekici vasıtasıyla götürüldü. Kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlatan sürücü Yener Türkeli, sağlık ekiplerinin tavsiyesine rağmen iyi olduğunu söyleyerek hastaneye gitmedi. Kaza ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10